Om mig

Jag heter Darren Rush och är grundare, ägare och personlig tränare av DeRush. Jag har jobbat inom fitness industrin i över 15 år i Cambridge där jag är född och uppvuxen. 

Min erfarenhet i att lära andra att träna rätt och att nå sina mål i England är något som jag vill ge med mig av till er.

Några av de uppdrag jag har haft  är att genom the Atrium Club Ltd driva co-operativa gym och erbjuda personlig träning för företag i Cambridge. Ett var på Microsoft Research och ett annat var på City House där bland annat Sony har sina kontor.

Under en lång period har jag velat erbjuda innevånare och företagare i Heberg med omnejt min expertis inom träning och hälsa.  Vår fokus är att ha små grupper för att alla ska få ut max av sin träning för att nå sitt mål. Då de flesta i Sverige är så fantastiskt duktiga på engelska pushar och instruerar jag mestadels på engelska men lägger även in lite svenska då och då. 

Min utbildning  har jag genom YMCA London och Focus inom gruppträning, stryketräning, personlig träning och cirkelträning.

Under augusti/september utökar vi med kostrådgivning.

Kontakta pt@derush.se för att boka en visning eller en av mina tjänster.